Рууни официално се завръща в националния, нападател с първа повиквателна


Рууни официално се завръща в националния, нападател с първа повиквателна
Снимка: Getty Images/Guliver

1155 0

Националният селекционер на Англия официално обяви, че нападателят на Ди Си Юнайтед Уейн Рууни ще изиграе прощален мач с националния отбор на Англия в контролната среща със САЩ на 15 ноември. Легендарният играч на Манчестър Юнайтед обаче няма да бъде част от състава за решаващия двубой от Лигата на нациите с Хърватия на "Уембли" на 18 ноември.

Първа повиквателна за "Трите лъва" пък получи нападателят на Борнемут Калъм Уилсън, който се представя силно от началото на сезона във Висшата лига, като вече има шест гола във всички турнири на сметката си. Крилото на Лестър Сити Джеймс Мадисън отпада заради контузия, а Адам Лалана също не е в списъка на Саутгейт.

Англия ще чака с нетърпение двубоя между Хърватия и Испания в Загреб през седмицата, като победа за "шахматистите" или равенство ще означава, че четвъртите в света ще могат да спечелят своята група в Лигата на нациите и да се класира за финалите на турнира следващия юни при победа над Хърватия у дома.

Съставът на Англия:

Вратари: Пикфорд, Бетинели, Бътланд, Макарти;

Защитници: Алекзандър-Арнолд, Яилуел, Дънк, Гомез, Кийн, Шоу, Стоунс, Трипиър, Уокър;

Халфове и нападатели: Баркли, Али, Делф, Дайър, Хендерсън, Лингард, Лофтъс-Чийк, Уинкс, Кейн, Рашфорд, Санчо, Стърлинг, Уелбек, Уилсън, Рууни

Съвсем наскоро мегазвездата Кристиано Роналдо пък направи любопитен коментар, като заяви, че може отново да играе с Рууни - ето какво заяви

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички