Нова контузия на важен футболист за Ливърпул


Нова контузия на важен футболист за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1295 0

Един от основните стълбове в състава на Юрген Клоп в последните мачове - Лукаш Лейва, няма да може да играе за Ливърпул в следващите 5-6 седмици. Това разкри немският специалист преди неделното гостуване на Кристъл Палас.

Халфът е получил контузия в бедрото, като ще трябва да почива минимум един месец, след което ще може да започне леки тренировки. Така Клоп остава без един от поливалентните футболисти в състава си, като Лукаш играеше дори като защитник заради постоянните проблеми на Ловрен и Мартин Шкъртел.

Добрата новина, свързани с предстоящия двуой на мърсисайдци, е завръщането на Даниел Стъридж и Мамаду Сако. И двамата пропуснаха победата над Сити с 3:0 през седмицата.

"Не мислим за място сред първите четири. Представяме се добре, но сега ни очаква Кристъл Палас, а аз не съм забравил първия мач. Трябва да си върнем тези точки. Има доста точки, за които да се борим, и трябва да започнем да печелим колкото е възможно повече", каза Клоп на пресконференцията относно следващия съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички