Нова грешна стъпка за Юнайтед, Бърнли препъна "червените дяволи"


Нова грешна стъпка за Юнайтед, Бърнли препъна "червените дяволи"
Снимка: Getty Images/Gulliver

1627 0

Манчестър Юнайтед продължава с грешките във Висшата лига като този път направи 0:0 у дома с Бърнли. Червените дяволи" записаха четвърти пореден мач без победа в първенството след нулево равенство на "Олд трафорд". Тимът на Жозе Моуриньо не е печелил шампионатен двубой от 24 септември и вече изостава с осем точки от лидерите в класирането.

Манчестър Юнайтед бе по-активният отбор на терена през първата част, но не се възползвам и пропиля головите възможности.

Най-доброто положение бе в 17', когато капитанът в тази среща Мата изведе Ибрахимович на чиста позиция, но шведът не се възползва. До почивката Юнайтед не се възползваха от редица ситуации пред дратата на Хийтън, който на няколко пъти се намеси много добре и спаси Бърнли.

Моуриньо: Не мога да променя ситуацията за един ден

На почивката съдиите прецениха, че трябва да изгонят мениджъра на "червените дяволи" Жозе Моуриньо от резервата скамейка заради невъздържано повеение.Португалецът реагира бурно, когато Дармиан падна умишлено в наказателното поле.

Втората част започна по същия начин както и първите 45 минути, но все така без гол за домакините.

В 68-ата минута обаче "червените дяволи" останаха с човек по-малко, след като Ерера получи втори жълт картон. След картона нямаше интересни моменти, а двата отбора просто доигрваха срещата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички