Гигс изненада: Голяма е вероятността Ливърпул да стане шампион


Гигс изненада: Голяма е вероятността Ливърпул да стане шампион

1477 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс заяви, че Ливърпул има голям шанс да спечели титлата през този сезон във Висшата лига и признава, че преспективата пред тима го "изпълва със страх".

"По време на финала със Севиля (б.а. финала за ЛЕ през май) се замислих, че Ливърпул имаше реален шанс в английския шампионат, ако евромачовете не им отвличаха вниманието. За една година в клуба, Клоп вече щеше да е свикнал, както и играчите му адаптирани към играта. Нямаше да им се налага в средата на седмицата да се разконцентрират с мачове в Европа. През този сезон обаче имат възможността да се докажат", заяви Гигс за The Telegraph.

Райън Гигс не може да повярва - съсипа играчите на Юнайтед, но не заради загубата

Според него напускането на Стивън Джерард не е навредило на тима, а даже напротив. "Напускането на Джерард накара другите да запълнят празнината и понякога това е добре за клуба, защото фокусът вече не се насочва само към една личност. До голяма степен в Юнайтед беше същото през 2005 година, когато напусна Рой Кийн. Дълго време той играеше за двама и когато си тръгна, другите трябваше да запълват оставената празнина".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички