Нов обрат: Ерлинг Холанд осигурява Джуд Белингам на Манчестър Сити?


Нов обрат: Ерлинг Холанд осигурява Джуд Белингам на Манчестър Сити?
Снимка: Getty Images

2975 0

Младият англичанин Джуд Белингам е един от най-коментираните футболисти в света, а наскоро бе обявен и за най-скъпия, според специализирани сайтове, с цена от 220 милиона евро.

По всичко изглежда, че той няма да се задържи още дълго в настоящия си клуб Борусия Дортмунд, в който акостира през 2020 г. Тогава за правата му бяха платени 25 милиона евро на Бирмингам, а настоящият му контракт е до 2025 г., което означава, че всеки заинтересован от правата му ще трябва да плати трансферна цена.

Дълго време специалистите смятаха, че най-голям фаворит за подписа на играча е Ливърпул, но последните новини преобръщат ситуацията на 180 градуса. Според известния журналист Фабрицио Романо - Манчестър Сити може да надделее в битката за играча.

Причината за подобни мисли на италианеца е настоящият футболист на "гражданите" Ерлинг Холанд, към който също имаше голям интерес от редица клубове известно време, но в крайна сметка се озова при шампионие на Острова.

Според трансферния гуру, добрите взаимоотношения между бившите съотборници в Борусия Дортмунд може да наклонят "везната" посока "Етихард". Двамата имат 63 съвместни срещи, като са взаимодействали по едно и също време за 7 гола.

Вижте кои са най-важните фактори при избора на нов отбор от Белингам!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички