Нотингам е много близо до вратар на Манчестър Юнайтед


Нотингам е много близо до вратар на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1140 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед – Дийн Хендерсън, е изключително близо до това да направи трансфер под наем в новака от Висшата лига Нотингам Форест. Английският национал е „втора цигулка“ при „червените дяволи“, като не може да измести Давид де Хеа и търси алтернативи за своята кариера.

Хендерсън записа три мача в Шампионска лига, ФА Къп и Карабао Къп за Ман Юнайтед, а също така игра на два пъти за дубъла на отбора в Премиър лийг 2.

25-годишният страж няма минута във Висшата лига през миналата кампания и се очаква да потърси нов отбор, за да си гарантира място в отбора на Англия за Мондиал 2022.

Нюкасъл също иска да привлече британеца, но „свраките“ умуват между него и Ник Поуп от Бърнли, като сякаш изборът ще падне върху вратаря на изпадналия отбор от елита на Англия.

The Express пише, че Хендерсън е близо до това да парафира договор с Нотингам и сега има преговори между клубовете. Новакът иска да привлече страж, след като Брис Самба отказа да продължи кариерата си в Нотингам поради лоши, според играча, финансови условия и така Форест е на пазара за вратари. А как Нотингам се завърна в елита на Англия, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички