Няма споразумение - Челси и Моу отиват на съд


Няма споразумение - Челси и Моу отиват на съд
Снимка: Getty Images/Guliver

1121 0

Бившият клубен лекар на Челси - Ева Карнейро, ще съди клуба и Жозе Моуриньо. Това стана ясно днес, след като английският шампион и красивата докторка не се разбраха за извънсъдебно споразумение около скандала, който избухна през август. 

Тогава в срещата срещу Суонси Карнейро излезе на терена, за да даде медицинска помощ на Еден Азар без позволението на мениджъра. Съдията обаче извика лекарския екип, а по-късно Ева беше освободена от своя пост заради Моу.

Проведеното разследване от ФА за непристойно поведение и дискриминация от страна на Моуриньо към Карнейро оправда треньора на Челси, но красавицата продължи да търси своите права.

Заради липсата на извънсъдебно споразумение адвокатите на Карнейро са били категорични, че казусът влиза в съда. Това ще принуди представители на ръководството на тима да се появят пред трудовия трибунал и публично да коментират темата. Това със сигурност няма да се хареса на много в Челси, тъй като това е сериозен PR удар по клуба.

Ръководството на Челси предложи на Карнехро да се върне на работа през септември, но тя категорично отказа заради отношението на Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички