Няма да повярвате кой е блокирал трансфера на Санчес в Манчестър Юнайтед


Няма да повярвате кой е блокирал трансфера на Санчес в Манчестър Юнайтед

2502 0

Жозе Моуриньо няма да поема Манчестър Юнайтед, или поне това няма да стане през това лято. Свидетелство за това е фактът, че трансферът на Ренато Санчес при "червените дяволи" е бил блокиран от настоящия мениджър Луис ван Гаал.

Според реномираното английско издание "Telegraph", лично холандският специалист е сложил край на сделката, след като е бил категоричен, че не трябва да се плащат повече от 30 милиона евро за португалския суперталант.

Днес Санчес, представляван от агента на Жозе Моуриньо - Жорже Мендеш, подписа официално с Байерн Мюнхен, като трансферната сума е 35 милиона евро и може да достигне до 60 при изпълнение на определени условия.

В последните 5 месеца Ед Уудуърд и компания положиха сериозни усилия, за да станат фаворити за подписа на Санчес и се смяташе, че полузащитникът ще е част от селекцията на "Олд Трафорд" през това лято. В последния момент обаче Ван Гаал е наложил "вето", а Юнайтед се е дръпнал от споразумението си с Бенфика.

Това е най-сериозното свидетелство, че през следващия сезон Ван Гаал отново ще е начело на тима. Въпреки това в Англия очакват 3-и пореден слаб сезон за "червените дяволи", за които Санчес е поредният играч, който им се изплъзва по една или друга причина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички