Феновете на Манчестър Юнайтед са бесни на ръководството, и то с право


Феновете на Манчестър Юнайтед са бесни на ръководството, и то с право
Снимка: Getty Images/Guliver

1725 0

Новината, че Ренато Санчес преминава в състава на Байерн Мюнхен сериозно раздразни феновете на Манчестър Юнайтед, които бяха убедени, че португалският суперталант е пред трансфер в селекцията на Луис Ван Гаал.

Считаният за "най-голям талант в Португалия от Кристиано Роналдо насам" футболист премина на "Алианц Арена" срещу 35 милиона евро, докато от 5 месеца Манчестър Юнайтед не може да финализира сделката за правата на халфа.

Байерн с втори трансферен удар за час

Популярният италиански журналист Джанлука Ди Марцио е категоричен, че до последно "червените дяволи" са водели преговори с Бенфика за играча, но така и не са стигнали до споразумение.

Други източници твърдят, че търпението на шефовете на лисабонския гранд се е изчерпало, след като са били в непрестанен контакт с Ед Уудуърд и компания, но английският тим постоянно отлагал финалните преговори.

Решаващ фактор за преминаването на Санчес в Байерн Мюнхен пък е бил суперагентът Жорже Мендеш, който лично направил контакта между клубовете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички