Ван Гаал иска да спечели "състезанието на плъховете"


Ван Гаал иска да спечели "състезанието на плъховете"

1857 0

Луис Ван Гаал беше категоричен, че ще е жестоко поражение за него и Манчестър Юнайтед, ако отборът не се класира за Шампионска лига.

През миналия уикенд "червените дяволи" загубиха с 2:1 гостуването си на Суонси и загубиха третата позиция в класирането, а в момента 5 отбора се борят за двете позиции зад Челси и Манчестър Сити, които дават шанс за участие в Шампионска лига.

"Трябва да спечелим срещу Съндърланд заради това състезание на плъхове между 5 отбора", изрази се метафорично Луис Ван Гаал.

"Сега не е толкова важно къде си в класирането, а в края на сезона. Но всички печелят своите мачове, така че трябва и ние да сторим това.

Не знам защо говорим за място в топ 4. Ние сме там, нали? Нашата цел е да завършим в топ 4, от самото начало на сезона. Какъв е проблемът в момента, след като се намираме на 4-о място", обърна се Ван Гаал към журналистите.

"Нашият процес на развитие продължава и подобряваме играта си. Въпреки многото контузии в началото на сезона, в момента сме в 4-ката. Също така въпреки критиките в защита, които получаваме.

Когато гледате нашите мачове, виждате, че сме по-добрият отбор. Невинаги обаче по-добрият побеждава", завърши сърдито Ван Гаал.

Още спортни новини четете в Sportline.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички