Нищо ново - Жиру пак спаси Арсенал от издънка в края (ВИДЕО)


Нищо ново - Жиру пак спаси Арсенал от издънка в края (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

961 0

Оливие Жиру отново се превърна в месията на Арсенал и избави тима от издънка в 1/32-финалите в турнира за Купата на ФА къп, след като реализира победния гол в последните минути в гостуването на Престън Норт Енд.

"Артилеристите" трябваше неочаквано много да се потрудят, за да преодолеят за 21-ви път третия кръг на най-старата футболна надпревара. Колъм Робинсън изненадващо даде аванс на домакините още в 7-ата минута, а до края на полувремето гостите от Лондон не намериха начин на противодействие.

Все пак, Арън Рамзи в 46-ата успя да изравни след асистенция на Алекс Айоби, но дълго време "артилеристите" не се възползваха от многобройните си атаки и удари.

В крайна сметка обаче Оливие Жиру се погрижи да няма преиграване и след подаване на Лукас Перес успя с помощта на рикошет от много малък ъгъл на промуши топката покрай вратаря за финалното 1:2.

Жиру се разписва в четвърти пореден мач, след като донесе победата над Уест Бромич, вкара феноменален първи гол при успеха с 2:0 над Кристъл Палас и след това се разписа за 3:3 срещу Борнемут.


Arsenal vs Preston North End 2-1 All Goals... by popularvideos1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички