Никой в Сити няма гарантирано титулярно място


Никой в Сити няма гарантирано титулярно място
Снимка: Guliver/Getty Images

1163 0

Хосеп Гуардиола явно е решен да покаже на всички в Сити, че трябва да си заслужат титулярните места и няма намерение да ги дава даром. След като пропъди Джо Харт, сега Гуардиола заяви и че капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани няма да има гарантирано титулярно място, когато се завърне от контузия. 

Компани има разкъсване на бедрения мускул след полуфинала в Шампионската лига срещу Реал през май. Белгийският национал се очаква скоро да се зввърне в игра, но Гуардиола го предупреди, че ще има конкуренция за титулярно място в лицето на Николас Отаменди и Джон Стоунс.

Гуардиола удари тежко по Барселона с много важен трансфер от "Камп Ноу"

" Трябва да има конкуренция на отделните позиции. На терена ще видим кое е най-доброто за определения мач. Това е най-добрият начин да стигнеш до април или май с шанс да се бориш за титлите. Имаме нужда играчите ни да се конкурират", заяви Гуардиола. 

"Имам нужда от Венсан, защото знам неговите качества. Нуждая се от него, за да постави под напрежение Джон, Николас, Коларов. Венсан е близо, но все още не е готов", допълни Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички