Непознат младок носи драматична победа на Манчестър Сити


Непознат младок носи драматична победа на Манчестър Сити
Снимка: Gulliver/Getty Images

1089 0

Манчестър Сити продължава без грешка през новия сезон във Висшата лига, след като "гражданите" стигнаха до трудно 1:0 при гостуването си на Кристъл Палас.

Единственото попадение в мача падна в 90', а голмайстор беше непознатият до днес за повечето фенове на футбола Инхеаначо.

Нигерийският футболист се появи в игра в 89' на мястото на Вилфред Бони и още с първото си докосване в двубоя. Насри беше с основна роля, след като навърза няколко защитници и стреля силно. Вратарят успя да спаси, но Инхеаначо стигна пръв до отбитата топка и се разписа за 1:0.

Победата обаче е с горчив привкус за "гражданите", след като в 25' теренът беше напуснат от Серхио Агуеро. Аржентинецът беше контузен и беше заменен от Кевин Де Бройне, който записа официален дебют за Манчестър Сити.

С победата си Сити остава единственият отбор с пълен актив от точки - 15, като води с 5 на втория Арсенал. "Небесносините" са и единственият отбор без допуснат гол до момента. Кристъл Палас е на трето място с актив от 9 точки.

В момента се играе последният двубой от съботната програма между Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички