Нека си припомним какво каза Юрген Клоп, когато бе назначен през есента на 2015 година


Нека си припомним какво каза Юрген Клоп, когато бе назначен през есента на 2015 година

3823 0

Въпреки че вчера отнесе сериозен "шамар" на "Камп Ноу", Ливърпул продължава да се бори на два фронта през сезона. Тимът от "Анфийлд" е познат с драмите в своите мачове, които се запазват до последния съдийски сигнал и е достатъчно да припомним само мача в Англия от Лига Европа срещу Борусия Дортмунд, както и финала от Шампионска лига през 2005 година.

Вчера мърсисайдци загубиха тежко в Барселона от домакините с 3:0 в първи 1/2-финал между двата тима в турнира на богатите. Всичко изглежда ще се реши на митичния "Анфийлд", но шансовете на тима не са много големи. Освен това "червените" изостават с една точка във вътрешното първенство от шампиона Манчестър Сити, като трябва да чакат грешка на съперника, както и да спечелят оставащите си два мача, за да вдигнат титлата на Острова за първи път от почти 30 години.

През 2015 година на поста мениджър на тима бе назначен германският специалист Юрген Клоп. Именно при представянето си Клоп направи много любопитно изказване, което сега, през 2019 година изглежда изключително актуално и забавно:

ХРАМЪТ НА ЛИОНЕЛ МЕСИ СЕ СРУТИ ВЪРХУ ГЛАВАТА НА ЮРГЕН КЛОП

"Моля, оставете ни да си вършим работата. Смятам, че когато отново седнем тук след четири години, ние ще имаме спечелен поне един трофей. Ако ли не, може да отида и да спечеля такъв в Швейцария", бяха думите на Клопо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички