Неймар шокира: Висшата лига ме удивлява, бих играл за Юнайтед, Арсенал, Челси или Ливърпул


Неймар шокира: Висшата лига ме удивлява, бих играл за Юнайтед, Арсенал, Челси или Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

2282 0

Звездата на Барселона Неймар призна, че е впечатлен от английската Висша лига. Бразилецът не скри, че някой ден би искал да се пробва на Острова, като с удоволствие би преминал в тимове като Манчестър Юнайтед, Арсенал, Челси или Ливърпул. Освен това той заяви, че всеки футболист с удоволствие би играл под ръководството на треньори като Жозе Моуриньо и Хосеп Гуардиола.

"Харесвам Премиър лийг и отборите там. Кой знае, някой ден бих играл там. Харесвам отборите, които се борят, а това са Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал и Ливърпул. В Англия има и треньори от най-високо ниво като Моуриньо и Гуардиола. Всеки би искал да работи с тях.

Във Висшата лига никога не е ясно кой ще спечели и кой ще стане шампион. Винаги има изненади и Лестър го доказа. Те са много добър отбор. Знам, че може в някой момент да ни се падне да играем с тях в Шампионска лига и трябва да ги уважаваме, защото това е шампионът на Англия", сподели Ней.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички