"Напускането на Юго Лорис ме замисли"! Звездата на Франция Оливие Жиру призна, че обмисля оттегляне


"Напускането на Юго Лорис ме замисли"! Звездата на Франция Оливие Жиру призна, че обмисля оттегляне
Снимка: Getty Images

1049 0

Нападателят на Милан и Франция - Оливие Жиру, призна, че обмисля възможността да се оттегли от националния отбор след загубата на титлата на Световното първенство в Катар през изминалата година.

36-годишният таран е топ реализатор за "петлите" с 53 гола в 120 мача. Самият той призна пред "Canal+", че е останал изключително разочарован от прекратяването на кариерата с националната фланелка на капитана Юго Лорис, което е повдигнало въпроса в главата му и за евентуални негови подобни действия в скорошно време.

"Засега ще продължа. Повлия ми обаче да видя Юго да се оттегля, след като прекарахме толкова много години заедно. Имах специална връзка с него. Вярно е, че ме накара да се замисля. Трябва да се запитан дали наистина искам още да нося синята фланелка", коментира Жиру, отговаряйки дали ще бъде част от отбора за Евро 2024.

"Всичко може да се случи в бъдеще. Докато не обявя оттеглянето си от националния футбол, все още съм наличен за селекцията. Знаете колко важно за мен е да играя за страната си. Ето защо ми отнема време да взема решение.

Продължавам, но още ме боли. Искам да го забравя възможно най-скоро", завърши той, отнасяйки се към загубения от Аржентина финал.

Ето какви са последните информации относно бъдещето в клубния футбол на Жиру

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички