Нападението на Ливърпул оредя с трима - как ще изглежда новата атака на "червените"?


Нападението на Ливърпул оредя с трима - как ще изглежда новата атака на "червените"?
Снимка: Getty Images

6023 0

Атаката на английския гранд Ливърпул оредя с трима футболисти, а един от тях бе твърд титуляр - Садио Мане. Сенегалецът напусна "червените" в посока Байерн Мюнхен, а освен него от "Анфийлд" си тръгна Дивок Ориги, както и Такуми Минамино, който отива във Франция.

И докато Ориги и Минамино бяха по-скоро с резервен статут, то Мане бе неизменен титуляр в състава на Юрген Клоп. Атомното трио Мане-Салах-Фирмино вече е в историята, а от новия сезон вероятно единствено Мо ще остане титуляр на терена.

За останалите две места в атака обаче ще има въпросителни, тъй като Луис Диас демонстрира невероятна форма от идването си през януари, Диого Жота също играе на висота, а освен това бе привлечен Дарвин Нунес, който е рекорден трансфер в историята на Ливърпул.

Роберто Фирмино също се очаква да остане като опция за атаката на "червените" и през новия сезон. Към тези нападатели можем да прибавим и другото ново попълнение Фабио Карвальо, който играе по-скоро като атакуващ полузащитник. Не е ясно и бъдещето на Алекс Окслейд-Чембърлейн, който също може да бъде продаден.

В същото време стана ясно, че ръководството на Ливърпул търси нови отбори на 7 свои футболисти (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички