Нападател чу тежки думи от Тен Хаг: Не се справя, ще търсим нов на позицията


Нападател чу тежки думи от Тен Хаг: Не се справя, ще търсим нов на позицията
Снимка: Getty Images

12888 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обяви, че отборът се нуждае от нов нападател. Той посочи, че Антони Марсиал не се справя с напрежението. Нидерландският специалист отговори на въпрос дали тимът не е твърде зависим от Маркъс Рашфорд.

"Има причина (заради която Марсиал беше сменен в 7 поредни мача). Работата е там, че той не издържа на напрежението. Затова търсим друг нападател. Проблемът не е, че разчитаме на Рашфорд твърде много. Сега физическото натоварване не е толкова голямо, така че той може да играе 90 минути. С него контролираме ситуацията", коментира Тен Хаг, цитиран от "Sky Sports".

"Toва е тънка линия, защото качествата на Антони Марсиал са много важни за нашата игра сега. Движението му, способността му да държи топката, пресата му, нека не забравяме това. Имаме нужда от такъв тип нападател, който да играе опасно.

Маркъс Рашфорд също печели от това. Не се притеснявам, че головете ги бележи само Маркъс, защото съм убеден, че другите играчи също могат да вкарват. Не само Марсиал, но и Антони вкара (срещу Евертън за ФА Къп). Бруно Фернандеш също умее добре да бележи, Кристиан Ериксен ще създава моменти, а също може да се отличи. Така че имаме много играчи, които могат да ни донесат голове", допълни треньорът. А ето защо Юнайтед купи вратаря Джак Бътланд при наличието на Де Хеа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички