На Юрген Клоп му допадат виртуалните тренировки на Ливърпул


На Юрген Клоп му допадат виртуалните тренировки на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1248 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че му допадат виртуалните тренировки на отбора в условия на изолация. Световният клубен шампион не прави изключение от много други отбори в Европа, провеждайки виртуални тренировки, на които комуникират помежду си и поддържат форма.

"Всичко е различно в момента. Когато правим тези тренировки, не си представях, че ще ми хареса толкова много, но в момента, когато видя момчетата, всичко се променя. Те са в добро състояние на духа. Веднага разбираш защо ти липсват. Те са невероятна група", заяви Клоп.

"Най-хубавото на ситуацията днес е, че имаме тези технически възможности. Представете си какво би било през 80-те или в друг период. Би било лудост. Не само за футбола. Всичките конкакти, които можем да осъществяваме в момента правят голяма разлика", добави още той.

Междувременно играч на Манчестър Юнайтед от времето на Алекс Фъргюсън направи голямо признание към Юрген Клоп, заявявайки, че от всички в Англия, би искал тъкмо германеца за треньор (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички