На Тотнъм им писна постоянно да преподписват с Деле Али, въпреки слуховете


На Тотнъм им писна постоянно да преподписват с Деле Али, въпреки слуховете

1301 0

Тотнъм няма да предлага за трети път в последните 12 месеца нов договор на своя национал Деле Али, въпреки ясния интерес към него от сериозни клубове от цяла Европа. 20-годишният Деле Али си спечели аплаузи в последните седмици, като доста специалисти го сравниха с величия като Стивън Джерард и Франк Лампард, а двата му гола срещу Челси в началото на месеца увеличиха сметката му на 7 в последните пет срещи.

"Няма да му увеличаваме договора и да му подобряваме заплатата на всеки няколко месеца. Не обичам да говоря за слухове. Най-важното нещо в момента е, че той се чувства щастлив и играе много добре", заяви мениджърът на клуба Маурисио Почетино пред журналистите.

През октомври Тотнъм имаше серия от седем мача без победа, която стартира точно след победа над Манчестър Сити. Но от 14-и декември насам шпорите влязоха в друга, доста по-хубава серия- шест поредни успеха и 3-о място в Премиършип преди съботното домакинство на Уест Бромич Албиън.

"Спомням си много добре как се чувствахме след победата над Сити преди няколко месеца и какво се случи след това. Смятам, че сега е моментът да покажем, че сме си научили урока. Преди мача с Уест Бромич мога да кажа, че ни чака труден двубой", заяви аржентинецът. Отборът му ще бъде без контузеното крило Ерик Ламела, което е единствената сериозна липса./БТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички