На Острова разкриха думите на Кристиано Роналдо от тунела на "Олд Трафорд" преди мача срещу Нюкасъл


На Острова разкриха думите на Кристиано Роналдо от тунела на "Олд Трафорд" преди мача срещу Нюкасъл
Снимка: Getty Images

7422 0

Отзивите след брилянтното завръщане на Кристиано Роналдо в Англия не спират, въпреки че от срещата с Нюкасъл минаха три дена, а днес "червените дяволи" стартират участието си в груповата фаза на Шампионска лига.

"The Sun" реши да разкрие с какви думи се е обърнал към своите съотборници португалецът преди първия съдийски сигнал от 4-ия кръг на Висшата лига

Ето каква надъхваща и мотивационна реч е "дръпнал" Кристиано в минутите преди повторния си дебют на "Олд Трафорд":

"Върнах се в Манчестър Юнайтед по две причини. Първата е, защото обичам клуба. Втората е, че обичам печелившия манталитет, който се генерира в техните редици. Не се върнах, за да бъда мажоретка. Ако искате да бъдете успешени, трябва да обичате клуба от сърце. Трябва да ядеш, да спиш и да се бориш за този клуб. Независимо дали играеш или не, трябва да подкрепяш съотборниците си и винаги да даваш 100%", започнал Кристиано.

"Тук съм, за да печеля и нищо повече. Победата ни носи щастие. Искате да бъдете щастливи, нали? Всички сте невероятни играчи и аз вярвам във вас. В противен случай нямаше да се върна", продължил да надъхва съотборниците си CR7.

"Феновете ще ви подкрепят, ако направите всичко възможно. Просто искам да създам печеливш манталитет и когато се пенсионирам един ден, печелившият манталитет ще остане и тази група играчи ще доминира във футбола, точно както ние в миналото. Ще направя всичко възможно за отбора, но също така се нуждая от вашата подкрепа. Готови ли сте да се биете? Готови ли сте да оставите всичко на терена?", запитал Роналдо преди първия съдийски сигнал.

Очевидно речта му даде резултат, тъй като пред претъпкания "Олд Трафорд" Манчестър Юнайтед победи "свраките" с 4:1.

Както вече всички знаят, две от попаденията бяха дело именно на Кристиано Роналдо - ето го и първото от тях, което бе на косъм да "взриви" стадиона на "червените дяволи"...

При втория си гол португалецът разви нетипична за 36-годишен футболист скорост на спринта - вижте прекрасния му завършек с левия крак тук и разберете с колко км/ч си освободи пространство за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички