На Острова категорични, че няма кой да спре новата звезда на Ливърпул


На Острова категорични, че няма кой да спре новата звезда на Ливърпул
Снимка: Getty Images

1267 0

Изглежда, че във Великобритания нямат търпение да видят на какво е способно новото попълнение в редиците на Ливърпул - Дарвин Нунес. Уругваецът стартира по страхотен начин с гол срещу Манчестър Сити в Къмюнити Шийлд, а това явно е накарало бившия футболист и настоящ анализатор Франк Макавени да възпее младока. 

Британецът е категоричен, че Нунес е стартирал с голяма доза самочувствие и това ще му помогне много за предстоящите мачове във Висшата лига.

"Той стартира по уникален начин и то с гол не срещу кой да е, а Манчестър Сити, определено това е вдигнало самочувствието му, не виждам кой ще успее да го спре, ако продължи да играе по този начин. Самочувствието на нападателя се вдига с отбелязаните голове", заяви категорично бившия футболист за "Football Insider".

Привържениците на Ливърпул също бяха очаровани от страхотното начало на уругваеца в английския футбол и сега очакванията им към него са повече от огромни. Ливърпул излиза днес (6 август) срещу Фулъм в мач от първия кръг на Висшата лига. А ето къде ще може да наблюдавате срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички