Фирмино изчетка феновете на Ливърпул и се закани: Ще преследваме всички трофеи и през този сезон


Фирмино изчетка феновете на Ливърпул и се закани: Ще преследваме всички трофеи и през този сезон
Снимка: Getty Images

1155 0

Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино е категоричен, че и през предстоящата кампания „мърсисайдци“ ще се опитат да спечелят трофеите от всички турнири, в които ще участват.

През миналия сезон „червените“ триумфираха с Купата на Лигата и ФА Къп. Във Висшата лига обаче Манчестър Сити ги изпревари с 1 точка в крайното класиране, а Реал Мадрид ги победи на финала в Шампионската лига. Така Ливърпул се размина с мечтания куадрупъл.

Новата кампания започна отлично за „мърсисайдци“. Ливърпул срази с 3:1 Манчестър Сити за Къмюнити Шилд и вдигна трофея.

"Гордея се с постигнатото от нас през миналия сезон. Не искам да омаловажавам спечелването на цели два трофея, но преследвахме и четирите. Жалко, че не успяхме да стигнем до останалите два", обяви Фирмино преди визитата на  Фулъм на старта на шампионата.

 "Може пък да ни се получи тази година. Кой знае? Ще преследваме отново всички трофеи и ще го правим стъпка по стъпка, с много работа и фокус. Видяхме, че е възможно да бъде спечелено всичко, така че целта ни си остава непроменена", продължи бразилският нападател.

Феновете не укориха любимците си за изпуснатите два трофея, а им устроиха грандиозен парад след финала с Реал Мадрид.

"Това ми помогна много. Наистина ме болеше от изгубения финал, но феновете ни посрещнаха добре и отбелязаха успехите с нас. Показахме им два трофея, а за това си струва да се празнува. Благодаря на Господ, че имаме такива привърженици. Те винаги ни подкрепят и ни помагат", призна Фирмино.

"Парадът ни мотивира и ни даде сили да се подготвим за предстоящия сезон. Имали сме и парад за спечелена Шампионската лига и този ден бе наистина уникален, но феновете ни подкрепиха по същия начин и след загуба. Никога няма да забравя това", сподели още той.

Междувременно бивш футболист на „червените“ посочи кой е най-големият проблем на „Анфийлд“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички