Познат герой за Уест Хям в дербито с Тотнъм, Лестър излъга Брентфорд като гост във Висшата лига


Познат герой за Уест Хям в дербито с Тотнъм, Лестър излъга Брентфорд като гост във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1568 0

Два мача стартираха от 16:00 ч. българско време в английската Висша лига. Уест Хям бе домакин на Тотнъм за лондонско дерби, а Лестър гостуваше на новака Брентфорд.

Уест Хям 1:0 Тотнъм

В 12-ата минута "шпорите" имаха претенции за дузпата и ситуацията бе прегледана с ВАР, но Пол Тиърни прецени, че няма основание да посочи бялата точка. В 35-ата минута Соучек бе близо до това да открие резултата, но ударът му с глава мина покрай страничния стълб. Малко преди полувремето Лукаш Фабиански показа рефлекс и спаси коварен шут на Хари Кейн.

Така се стигна до 73-ата минута, когато Михаил Антонио се оказа най-съобразителен на първа греда и засече центриране от корнер, донасяйки победата на "чуковете" в дербито. Уест Хям е на четвърто място със 17 точки, докато Тотнъм е шести с две по-малко!

Брентфорд 1:2 Лестър

Юри Тилеманс вкара красив гол от воле в 14-ата минута и изведе "лисиците" напред в резултата. Един час след първия съдийски сигнал Матиас Йоргенсен върна домакините в мача, разписвайки се с глава след изпълнение на ъглов удар. 

15 минути преди края на срещата Джеймс Мадисън отново даде аванс на своя Лестър след асистенция на Патсон Дака. До края не паднаха повече голове и така "лисиците" взеха важни три точки и вече са девети в класирането с 14 пункта. Брентфорд е на 12-а позиция с две точки по-малко!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички