На Острова: Арсенал договори личните условия на белгийска звезда


На Острова: Арсенал договори личните условия на белгийска звезда
Снимка: Gulliver/GettyImages

1816 0

Английският гранд Арсенал може много скоро да представи ново попълнение. От Великобритания се появи информация, че "артилиеристите" са договорили личните условия на футболиста на Лестър Юри Тилеманс.

Белгиецът е една от основните трансферни цели на Микел Артета и в бъдеще можем да го видим с червената фланелка, информира английският журналист Бен Джейкъбс.

"От Арсенал се трудят много за привличането на Тилеманс. "Топчиите" дори вече са се разбрали с футболиста за личните му условия. Интересното е, че не бързат да финализират сделката. Говори се, че са готови да отпуснат между 25 и 32 милиона за услугите на белгиеца", заяви Джейкъбс пред медията "GiveMeSport".

До момента Арсенал са доста активни на пазара, като вече се сдобиха с правата за Фабио Виейра, Маркиньос и Мат Търнър. Очаква се скоро да обявят и Габриел Жезус от Манчестър Сити.

Артета обаче силно иска да се подсили в средата на терена, привличайки Тилеманс. Футболистът се представя на ниво за Лестър и съвсем логично е желан от отбор от ранга на Арсенал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как бивш футболист на Арсенал коментира трансфер във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички