"На негово място не бих празнувал като Роналдо головете, бих го сторил като Меси"


"На негово място не бих празнувал като Роналдо головете, бих го сторил като Меси"
Снимка: Снимки: Getty Images/ Колаж: SportLive.bg

2156 0

Доста любопитен съвет бе отправен към един от големите аржентински таланти. Става въпрос за атакуващия футболист на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо. 19-годишното крило пробива все повече при "червените дяволи", а вече има и официален дебют за представителния тим на Аржентина.

Там обаче е записал едва три участия като резерва, като общото му игрово време в тях е едва около 50 минути. Сега легендата на "гаучосите" Анхел ди Мария, който бе с героични заслуги и за Копа Америка, и за Световното първенство по футбол в Катар, даде любопитен съвет на Гарначо.

Ди Мария заяви, че на мястото на младока би празнувал головете си като легендата на страната Лионел Меси, а не като Кристиано Роналдо, който е големият съперник на Бълхата в индивидуален план. Самият Гарначо има за идол именно CR7, докато Ди Мария отчетливо предпочита Лео, въпреки че е бил съотборник и с Роналдо.

Още: Ал Насър - Интер Маями по ТВ: Къде да гледаме битката НА ЖИВО?

Ди Мария посъветва Гарначо да не празнува головете си като Роналдо, а като Меси

Кристиано Роналдо и Алехандро Гарначо в отлични отношения в Манчестър Юнайтед

"Единственото, което не бих правил на негово място, е да отпразнувам головете като Кристиано. Ако вкарам гол, бих празнувал като Меси. Бих се придържал към това" - бе искрен Ди Мария пред аржентинското Ole, след което продължи с комплименти:

"Той е много бърз играч, има изключителна експлозивност. Ще продължи да се развива с опита, който получава. Вече е в националния отбор, а това е място, където учиш много и се развиваш. На мен ми помогна много да се развия откъм техника по всякакъв начин. Невероятно е.

Има много голямо бъдеще пред него, светло бъдеще. Зависи от самия него, от това, което се случва в главата му, дали ще успее да се справи с нещата. Няма какво много да кажа, има причина да играе за Манчестър Юнайтед" - сподели още световният шампион. Самият Ди Мария пък дори не включи Кристиано Роналдо сред най-добрите футболисти, с които е играл.

Потвърдено: Ще играе ли Кристиано Роналдо срещу Лео Меси, Луис Суарес и Интер Маями?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички