На Ботуша: Интер дава защитник на Челси и си връща Лукаку в размяна


На Ботуша: Интер дава защитник на Челси и си връща Лукаку в размяна
Снимка: Getty Images

2571 0

Спекулациите около деветката на Челси Ромелу Лукаку продължават. Все още няма яснота за бъдещето на футболиста. По последна информация Интер са готови да предложат размяна на лондончани, чрез която ще си върнат белгийския таран.

От управата на "нерадзурите" са предложили услугите на защитника Дензъл Дъмфрис на Челси, а от своя страна "сините" ще трябва да пуснат  Ромелу Лукаку обратно на "Джузепе Меаца", съобщава "La Gazzetta Dello Sport".

Припомняме, че в началото на годината излезе интервю на "Sky Sports" с Ромелу Лукаку, в което той съобщи, че "не се чувства у дома си" в британската столица Лондон. Това не се хареса никак на мениджъра на Челси Томас Тухел и има голяма вероятност белгиецът да заиграе другаде през следващия сезон.

Десният бек Дензъл Дъмфрис пък не е защитника, който Челси търси. Томас Тухел се нуждае от централни защитници, след като Антонио Рюдигер напусна, а Андреас Кристенсен по всяка вероятност ще се присъедини към Барселона. 

Освен като десен бек Дъмфрис може да се подвизава и на крилото. През изминалата кампания той вкара 5 гола в 45 участия във всички турнири с екипа на Интер. Нидерландецът се оценява на близо 40 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кои футболисти също могат да си тръгнат от "Стамфорд Бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички