Моуриньо залага на Диего Коща срещу ПСЖ


Моуриньо залага на Диего Коща срещу ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1289 0

Нападателят на Челси Диего Коста ще бъде в стартовия състав на лондонския тим в мача срещу Пари Сен Жермен от 1/8 финалите на Шампионската лига тази вечер. Това заяви мениджърът на "сините" Жозе Моуриньо на пресконференцията преди мача във френската столица.

В края на януари испанският национал от бразилски произход бе дисквалифициран за три мача заради агресивно поведение в мача срещу Ливърпул за Купата на Лигата. Затова нападателят не се е появявал на терена този месец.

"Да, ще го пусна в стартовия състав. Не мисля, че за него ще бъде добре, ако не бъде титуляр след три мача без игра. Не съм сигурен, че сега е в оптимална форма, но в същото време Лоик Реми и Дидие Дрогба играха в последните три срещи. Разбира се, за тях е важно да получат игрово време и да придобият увереност. Знам, че и двамата са готови за мача", допълни Моуриньо. Португалецът не пожела да разкрие кой ще пази вратата на тима тази вечер - Тибо Куртоа или Петер Чех. Наставникът подчерта, че ПСЖ е същият отбор като този от миналия сезон плюс Давид Луис, докато Челси малко е променил стила си.

"Не искам да говоря дали Челси сега е по-добър или по-слаб, но на "Парк дьо Пренс" ще има един друг Челси в сравнения с миналия сезон", увери наставникът.

В другия мач от Шампионската лига тази вечер Шахтьор Донецк посреща Байерн Мюнхен. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички