Моуриньо за Погба: С един друг треньор се надпреварвахме да му пишем SMS-и


Моуриньо за Погба: С един друг треньор се надпреварвахме да му пишем SMS-и
Снимка: Guliver/Getty Images

4042 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че е било ужасно трудно да убеди Пол Погба да се върне в клуба и да стане най-скъпия футболист в историята - 105 + 5 милиона евро.

"О, беше много трудно да го убедя", заяви Моуриньо пред международния футболен портал Goal.com. "Костваше много обаждания по телефона и много SMS-и.

KOЙ БЕЛЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ РОНАЛДО, ИБРА И РУУНИ?

Според мен Погба получаваше съобщения сутринта от треньор на друг голям отбор, а следобеда - от мен", заяви Специалния, очевидно визирайки Зинедин Зидан, за когото бе ясно, че желае сънародника си в Реал Мадрид.

"Знаех, че трябва да се постарая сериозно, за да го убедя да предпочете нас пред другия голям отбор. Иначе Шампионска лига без Манчестър Юнайтед не е Шампионска лига, но и Юнайтед без ШЛ не е Юнайтед.

Това е първата голяма стъпка, но тя означава, че първо трябва да си върнем самочувствието в първенството и да преследваме високо класиране, което, мисля, че правим", завърши Специалния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички