Карагър има нова жертва: Погба играе като ученик


Карагър има нова жертва: Погба играе като ученик
Снимка: Guliver/Getty Images

1568 0

Легендарният защитник на Ливърпул Джейми Карагър, който е анализатор в телевизия, разкритикува най-скъпата покупка в историята на футбола - Пол Погба от Манчестър Юнайтед.

В събота "червените дяволи" паднаха с 1:2 от Манчестър Сити. Според Карагър, победата на "гражданите" е заслужена, а един от най-големите виновници за поражението на Юнайтед е именно Погба.

"Аз не мисля, че Пеп Гуардиола е направил всичко правилно, а Жозе Моуриньо допусна тактически грешки. Просто играчите на Жозе не помогнаха на своя треньор, показвайки лоша игра. Това особено се касае за Погба", заяви англичанинът.

Съсипаха от критики Погба, но виновникът за неговата игра е друг

"Неговата игра в първите 45 минути бе най-недисциплинираната, която някога съм виждал, особено като за централен полузащитник. Мога да го опиша като "най-добрият футболист в училищния двор". Той бягаше където си иска, правеше всичко, което си поиска", допълва бившият защитник.

"От 10 до 15 пъти в мача той просто оставяше пространства за играчите на съперника. Никога не съм мислил, че ще го кажа, но ми стана жал за Маруан Фелайни", завърши Карагър.

Погба записа участие в 3 мача на Манчестър Юнайтед, но все още няма гол или асистенция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички