Моуриньо: Всичко е срещу нас


Моуриньо: Всичко е срещу нас
Снимка: Getty Images/Guliver

1842 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо резултатът в мача с Евертън не отговаря на реалното представяне на двата тима. "Сините" загубиха с 1:3, а наставникът се оплака, че тимът му няма късмет и всичко е срещу тях. Той обаче се надява скоро Челси да се измъкне от тежката ситуация.

"Увереността ни е ниска, имаме колебания и при всеки мач се случват нелепи неща в нашия състав, но ще трябва да се изправим на крака. Най-големият проблем е, че всичко е срещу нас. Просто не ни върви и това е. Знаем, че правим грешки, но веднага ни наказват след всяка една грешка", сподели Моуриньо след мача.

"Според мен, ние заслужавахме по-добър резултат в този мач. Този резултат е твърде тежък, ако се вземе на предвид начина, по който започнахме мача и начина, по който го завършихме", заяви мениджърът на Челси.

"За да се измъкнем от тази ситуация трябва да спечелим няколко поредни мача. Имаме нужда играчите да се усмихват отново. Нуждаем се от това нападателите ни да бележат голове. Нуждаем се също от това защитниците ни да не правят грешки. Увереността е от голямо значение и се надявам моите футболисти да си я върнат", добави още Моуриньо.

След пет кръга в английската Висша лига, Челси има едва 5 точки в своя актив и заема 16-тото място в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички