Поредното избухване на Погба отново дойде в най-неподходящия момент


Поредното избухване на Погба отново дойде в най-неподходящия момент
Снимка: Guliver/GettyImages

2481 0

Пол Погба изигра един от най-добрите си мачове от трансфера си в Манчестър Юнайтед насам. Представящият се, меко казано, колебливо халф беше най-добрият играч на терена по време на победата на "червените дяволи" срещу Суонси с 3:1 на "Либърти Стейдиъм".

Наградата за най-добър играч в мача отиде при Златан Ибрахимович заради двете му попадения, но истинският лидер в мача беше френският полузащитник. Той вкара откриващия гол с феноменален удар от 20-ина метра, а освен това осъществи най-много точни пасове (94) в цялата Висша лига през уикенда. НО...

За съжаление на всички фенове на "червените дяволи", следва пауза за мачове на националните отбори, а Пол Погба отново беше неузнаваем, след като привидно напипваше точния ритъм в схемата на Жозе Моуриньо.

При победата срещу Лестър (4:1) Погба отново беше сред най-добрите на терена, а след това последва много силен мач от негова страна срещу Стоук Сити (1:1), когато единствено късметът лиши английският гранд от победа.

Последва пауза за международни мачове, а Погба (след отлична игра срещу Холандия) отново беше неузнаваем. Срещу Ливърпул основният халф на "червените дяволи" имаше по-малко докосвания от вратаря на мърсисайдци Лорис Кариус. Срещу Челси, Бърни и Фенербахче Погба беше буквано неоткриваем по терена, независимо дали играеше в по-предни позиции, или като дефанзивен халф.

Поредното пробуждане на френския ас определено обнадежди феновете на тима, но следват две седмици, в които той ще играе за Франция. При двете досегашни паузи в мачовете на клубни тимове Погба се завръщаше към посредственото ниво, с което досега е запомнен на "Олд Трафорд".

По време на първия уикенд след паузата Манчестър Юнайтед е домакин на Арсенал, а Златан Ибрахимович няма да играе в дербито. Следват домакински мачове срещу Фейенорд и два срещу Уест Хям и гостуване на Евертън. Именно в тази поредица ще разберем дали Погба най-накрая се е аклиматизирал към английския футбол и стила на Жозе Моуриньо, или феновете ще останат отново разочаровани след искрицата надежда, видяна срещу Суонзи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички