Моуриньо решава главоболията на десния бек с играч на Уулвс


Моуриньо решава главоболията на десния бек с играч на Уулвс
Снимка: Getty Images/Gulliver

3042 0

Отборът на Тотнъм се е споразумял с Уулвърхемптън за привличането на десния бек Мат Дохърти срещу сумата от 15 милиона паунда. Преговорите са напреднали във вчерашния ден, след като 28-годишният десен бек желае да се присъедини към тима на Жозе Моуриньо.

Идването на Дохърти ще позволи на Серж Орие да напусне отбора, но „шпорите“ все още не са получили официална оферта за котдивоарския бранител. Тотнъм и Уулвс от известно време водят преговори за бранителя, който записа страхотен сезон през изминалата година, и по всичко изглежда, че Спърс ще подсилят десния фланг на своята отбрана. През завършилия преди месец сезон Серж Орие се установи като първи избор за Моуриньо на десния бек, но бранителят отнесе много критики заради грешките, които допусна в редица от мачовете. Тотнъм продаде Кайл Уокър-Пийтърс на Саутхемптън, а през изминалата кампания се раздели с Кийрън Трипиър без да му бъде намерен директен заместник.

Мат Дохърти започна кариерата си в Уулвърхемптън и се установи като един от най-добрите десни защитници във Висшата лига. Той бе основна част от тима на Нуно Ешпирито Санто, който завърши на 7-мо място във Англия и достигна до четвъртфиналите в Лига Европа, като вкара 6 гола и направи 4 асистенции във всички турнири. А ето кой нападател също може да облече фланелката на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички