Моуриньо разкри кое е първото нещо, което е питал Бейл при завръщането в Тотнъм


Моуриньо разкри кое е първото нещо, което е питал Бейл при завръщането в Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1676 0

Гарет Бейл се завърна в Тотнъм след седем години в Реал Мадрид, където не намираше поле за изява през последния сезон и се озова при Жозе Моуриньо. Завръщането на Бейл във Висшата лига е основна новина в английската преса и всички искат да знаят кога ще направи повтордния си дебют за "шпорите".

"Един от първите въпроси, в първия ми разговор с Гарет, беше "коя е любимата ти позиция?" и той беше много ясен, като каза "отдясно", рзкри Моуриньо на пресконференция.

Той не е №10, нападател или играч за лявата страна, както беше през първите години от кариерата си в Саутхемптън и Тотнъм. Той избра отдясно, което е добра отправна точка за развитието му тук. Когато достигне нормалната си интензивност и динамика, той може да бъде решаващият играч, който хората видяха, когато отиде в Реал Мадрид.

"Разбира се, че иска да играе. Той иска да играе от деня, в който пристигна, но не беше възможно. Няма да ви казвам дали ще играе или не. Това, което ще ви кажа, е, че той работи много добре. Той работи по начина, който вероятно не е могъл да го направи от известно време. Планирането на последните сесии беше съсредоточено върху него. Състоянието му е добро. Дали ще играе в неделя или четвъртък? Все още не сме взели решение. Всеки играч е много важен играч, но ситуацията с Гарет е много специална заради историята. Ние се грижим за него, както и за Тотнъм".

Междувременно една от големите легенди на бразилския футбол посочи Тотнъм като един от фаворитите за спечелването на Висшата лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички