Куртоа: Не можем да "паркираме автобуса"


Куртоа: Не можем да "паркираме автобуса"

1199 0

Вратарят на Челси Тибо Куртоа вярва, че неговият тим няма да разчита на гола на чужд терен, който има срещу ПСЖ. Белгиецът е на мнение, че съотборниците му трябва да търсят ново попадение, а не да се затворят в собствената си половина.

Челси и ПСЖ завършиха при резултат 1:1 в първия осминафинален сблъсък от Шампионската лига. Тимът на Жозе Моуриньо обаче има преднина, тъй като отбеляза гол на чужд терен. Реваншът ще се играе на "Стамфорд Бридж".

Куртоа сподели и очакванията си от предстоящия двубой.

"ПСЖ ще дойде тук, за да отбелязва голове. Ще бъде труден мач. Готови сме и се надяваме, че ще спечелим. Всичко зависи от тактиката на треньора. Сигурно е обаче, че не можем да чакаме. Трябва да се защитаваме добре, но не бива да играем за 0:0, защото ако получим гол, става неприятно."

"ПСЖ е много добър тим. Имат мощ в атака, страхотни играчи в центъра и в защита, а също и добър вратар. Този отбор може да стигне финала.", сподели белгиецът.

Реваншът между Челси и ПСЖ е тази вечер в Лондон. Срещата започва в 21:45 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички