Моуриньо продължи словесната война с Конте


Моуриньо продължи словесната война с Конте
Снимка: Gulliver/GettyImages

1076 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо продължи войната на думи с наставника на Челси Антонио Конте, като припомни на журналистите в Англия за предишните провинения на италианеца.

На вчерашната си пресконференция Конте заяви, че Моуриньо може би страда от „старческа деменция“, защото не си спомня своето поведение в миналото. Думите на Конте бяха в отговор на коментар на португалеца, че той не изпитва нуждата да се държи като клоун край тъчлинията. След вчерашния успех над Дарби Каунти за ФА Къп, Моуриньо бе запитан за думите на Конте.

„Не обвинявам Конте за думите му, защото му е бил зададен грешния въпрос. Аз говорех за себе си, а въпросът е намекнал, че говоря за него. Единственото, което мога да кажа и с това да сложа край на историята, е това – да, правил съм грешки край тъчлинията в миналото, ще правя и в бъдещето. Това, което никога не ми се е случвало и никога няма да ми се случи, е да ме накажат за уредени мачове“, коментира Моуриньо, намеквайки за периода, в който Конте изтърпя 4-месечно наказание в Италия през 2012-та година, след като не бе съобщил за опит за уреждане на мач по време на престоя си в Сиена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички