Моуриньо: Нямам никакво намерение да си тръгвам


Моуриньо: Нямам никакво намерение да си тръгвам
Снимка: Gulliver/GettyImages

1060 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че няма никакво намерение да напуска клуба след края на сезона и нарече слуховете, че ще си тръгне от "Олд Трафорд" през лятото, "боклук".

В последните дни таблоидите в Англия разпространиха информация, че Моуриньо има намерение да си тръгне от Юнайтед след края на кампанията, за да поеме Пари Сен Жермен. Португалецът често е обект на спекулации от страна на медиите, както и на редовни критики, заради колебливото представяне на "червените дяволи".

"Ако искате директно да ви кажа дали се виждам като треньор на Манчестър Юнайтед следващия сезон - да, виждам се. Нямам никакво намерение да си тръгвам и както казах, още когато дойдох, ще си тръгна тогава, когато решат собствениците. Моите намерения са да бъда тук, докато помогна на клуба да се върне там, където му е мястото. Нямам никакви причина да си тръгвам. Намирам се по средата на договора си", коментира Моуриньо на днешната си пресконференция.

"Да, бих искал да остана тук и след изтичането на договора ми. Това зависи от собствениците, от ръководството, от мистър Удуърд и дали те са доволни от моята работа. Но аз искам да остана", допълни португалският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички