Моуриньо подсилва защитата с играч на Реал Мадрид


Моуриньо подсилва защитата с играч на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1263 0

Треньорът на Челси Жозе Моуриньо е много недоволен от защитата си по време на последния мач на тима в Шампионска лига срещу ПСЖ. Въпреки че бяха с човек повече, "сините" допуснаха парижани да им изравнят и да ги елиминират в турнира.

Според "The Telegraph" в разбора след мача Моуриньо е обърнал внимание на грешките в защита, след като всичките пет последни допуснати голове от тима са следствие на грешки на "втория етаж".

За да укрепи отбраната си, Специалния планира през лятото да изпрати оферта на бившия си клуб Реал Мадрид за френския национал Рафаел Варан. Според Моуриньо Варан и друг млад французин - Курт Зума, могат да формират една дългосрочна и надеждна двойка централни защитници.

Варан и Жозе се познават доста добре от престоя на Моу в "кралския клуб", като именно португалецът бе този, който се довери на 18-годишният тогава Варан и му помогна да направи своя дебют за най-успешния европейски отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички