Моуриньо пак недоволства от медиите в Англия


Моуриньо пак недоволства от медиите в Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

724 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е недоволен, че пресата в Англия хвали прекалено много стила на игра на Челси и мениджъра Антонио Конте.

"Моят отбор играе много добре, но много, много години в моята кариера, особено в тази страна, когато моите отбори са били безкомпромисни, феноменални в защита и много добри на контраатаки, слушах седмица след седмица как това не е достатъчно, въпреки че спечелих титлата три пъти”, започна Моуриньо, цитиран от Sky Sports.

"Изглежда този сезон да си феноменален в защита и добър на контраатаки е изкуство, така че това е голяма промяна за Англия. Но моят Манчестър Юнайтед... не искам да променям нашата игра, така искат да играем феновете, така иска да играем и клубът.

Аз не искам да бъда мениджър на отбор, който играе много добре, създава много положения и не печели мачове. Трябва да вкарваме голове и днес го направихме”, каза Моуриньо след 3:0 над шампиона Лестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички