Моуриньо: Няма да рискувам със Златан срещу ЦСКА


Моуриньо: Няма да рискувам със Златан срещу ЦСКА
Снимка: Guliver/GettyImages

1191 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че няма да рискува със здравословното състояние на Златан Ибрахимович и че той ще пропусне домакинството на ЦСКА Москва в Шампионска лига. През изминалия месец 36-годишният нападател се завърна в игра, след като дълго време се възстановяваше от контузия на дясното коляно. Въпреки че вече е напълно възстановен Моуриньо призна, че Ибрахимович се нуждае от още време, за да е в оптимална форма.

"Златан не е контузен, но се нуждае от време за допълнителни натоварвания, с които да подобри физическото си състояние и по-конкретно мускулатурата около контузеното му коляно. А когато се подготвяш толкова здраво в един момент настъпва и умората, така че той няма как да играе в следващите няколко дни", заяви мениджърът на „червените дяволи“.

Все пак Моуриньо намекна, че опитният нападател ще бъде на негово разположение за предстоящото градско дерби с Ман Сити в неделя. "В момента той работи по специална програма, която включва тренировки във фитнеса и на терена. Със сигурност няма да бъде на линия за утре, но си мисля, че след мача с ЦСКА отново ще поднови занимания с нас".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички