Моуриньо: Мхитарян трябва да повтори изявите си с Борусия в Англия


Моуриньо: Мхитарян трябва да повтори изявите си с Борусия в Англия
Снимка: Getty Images / Guliver

812 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира представянето на Хенрих Мхитарян при вчерашната победа с 4:0 над Фейенорд в Лига Европа.

В първия си мач като титуляр за „червените дяволи” от 10 септември насам – градското дерби с Манчестър Сити, арменският национал демонстрира отлична игра и бе с огромна заслуга за категоричния успех на своя тим. Въпреки това Моуриньо заяви, че очаква още повече от бившия футболист на Борусия Дортмунд.

"Мхитарян трябва да опита да повтори представянето си и във Висшата лига. Първенството на Англия е по-различно и затова той трябва да направи още една стъпка напред. В Премършип се изисква повече физика, повече агресия и той се нуждае точно от това. Но именно класата, с която разполага, бе причината да го вземем при нас. Той притежава страхотна техника и футболен интелект, който му помага да чете играта”, заяви португалският специалист.

Моуриньо дори намекна, че е напълно вероятно арменецът да стартира сред титулярите и в следващия мач на тима – домакинството на Уест Хям в неделя.

"Очевидно е, че в момента той се чувства много уверен и след подобно представяне има пълното право да очаква да играе и в следващия ни мач”, каза мениджърът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички