Моуриньо обясни защо пренебрегна собственото си обещание никога да не води Тотнъм

Новият мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо не бе пожален от медиите на първата си пресконференция след назначението. Те му зададоха без церемонии въпроса защо е поел "шпорите", след като през 2015 година, като треньор на Челси, заяви, че никога няма да поеме Тотнъм. "Да, това беше преди да ме уволнят", заяви португалският специалист.

Запитан дали още е господин Челси, Моуриньо коментира: "Мисля, че съм господин Порто и господин Реал, както и всеки друг клуб, в който работя. Нося пижама на клуба, спя с нея. Аз съм човек от клуба, но човек от много отбори".

Фенове на Тотнъм изразиха притеснение от назначението на Моуриньо

Тръстът на феновете на Тотнъм изрази притеснение от назначението на Жозе Моуриньо начело на клуба. По-рано днес португалският специалист официалн...

"Няма да повторя същите грешки като преди. Ще извърша нови. През последните 11 месеца аз мислих и се подготвях. Вие сте този, който сте, благодарение на вашите силни и слаби страни. Знам,че в кариерата си съм допускал грешки. Не мога да дойда тук и да си мисля, че всичко е в мен. Всичко е в играчите и в това да добият известна стабилност", каза още Специалния. Вижте в този материал каква заплата ще плаща Тотнъм на новия си треньор. 

Още по темата

Please select answer!