Моуриньо: Готови сме да се намесим в борбата за първото място


Моуриньо: Готови сме да се намесим в борбата за първото място
Снимка: Gulliver/ Getty Images

990 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо сподели, че неговият тим все още има шансове да се пребори за първото място в групата си в Шампионска лига, въпреки загубата от Порто с 1:2 снощи.

"Моят отбор действа по един балансиран начин, но бяхме наказани за две глупави грешки”, заяви Моуриньо.

"Порто е костелив орех, тук е трудно да се играе, местните запалянковци правят всичко, за да усложнят живота на съперника. Когато играеш срещу клубове, в които преди си работил, чувствата са различни преди и след срещата. Именно затова не празнувах нашия гол.", сподели наставникът.

"Не мисля, че Порто е главен фаворит, въпреки че сега са в добри позиции. Ние обаче също сме готови да се намесим в борбата за първото място. Доста сложно е да се анализират мачове като този, тъй като отборът игра добре и не е много ясно какво трябва да се променя.", добави Моуриньо.

След този мач Порто и Динамо (Киев) имат по 4 точки и заемат първите две места в група "G", докато Челси е на третото място с 3. На дъното в класирането е Макаби Тел Авив без спечелена точка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички