Гари Невил: Шмайхел се държеше брутално с мен


Гари Невил: Шмайхел се държеше брутално с мен

2653 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, признава, че в началото на своя престой на "Олд Трафорд" е получавал брутално отношение от по-опитните играчи, като в най-голяма степен това важи за бившия страж - Петър Шмайхел.

"Когато влязох в отбора на 18-19, Петър Шмайхел, както съм казвал и преди, много често се държеше брутално с мен. Сега, като говорим за това се смеем, но наистина бе брутално. Пред себе си имаше феноменална защитна 4-ка. Аз бях първият, който проби в нея. Пол Паркър се контузи, а аз започнах да играя отдясно. Като всеки млад играч - правих грешки, заради които той направо ме смазваше на тренировки" - признава Невил.

Бившият бранител допълва още, че други легенди като Пол Инс, Рой Кийн, Брайън Робсън и Марк Хюз също са се държали брутално с него. Допълва, че е било много трудно за него, но че е било наложитлено да премине през това, за да оцелее. А защо Невил определи преди време наказанието за България за расизъм срещу Англия като "нищожно" и какво според него трябва да сторят футболистите на "трите лъва" при нова таква проява - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички