Лукаку разкри кое е най-важното за него


Лукаку разкри кое е най-важното за него
Снимка: Gulliver/GettyImages

951 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку изрази мнение, че критиките към него в последно време не са оправдани. След страхотното му начало на сезона, реализирайки 11 гола в 10 мача, последва травмата му в глезена, след която белгийският национал не успя да се разпише нито веднъж през месец октомври. Въпреки спада във формата, Лукаку заяви, че се чувства много уверен в качествата си.

„Фокусиран съм изцяло върху прогреса си година след година. Това е най-важното нещо за мен. Всяка година опитвам да добавям нещо ново към играта си, заяви нападателят в интервю за Sky Sports. „Според мен много хората ме критикуват, все едно вече съм достигнал предела си. Не мисля обаче, че това е правилно, тъй като съм само на 24 години. Предпочитам да имам кариера, в която всяка година се развивам и в един момент ще достигна върха, коментира той.

Наясно съм, че разполагам с огромен талант и това ми позволява да правя много различни неща на терена. Мога да бележа както с левия, така и с десния крак, с глава, но също така искам и да създавам положения за моите съотборници, и да правя повече асистенции. В момента се намирам в перфектната ситуация, в перфектната възраст и моето желание е просто да печеля“, допълни още белгийският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички