Мората: Хубаво е да чувам, че липсвам на Реал


Мората: Хубаво е да чувам, че липсвам на Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

995 0

Напдателят на Челси Алваро Мората сподели, че е приятно да чува, че липсва на Реал Мадрид. Испанецът напусна "белия балет" през лятото, а при лондончани се представя повече от добре. 

"Не знам дали наистина липсвам на Реал, но е хубаво да чувам, че говорят така. Надявам се обаче да не го чувам често, защото това ще означава, че нещата вървят добре", сподели Мората. 

"В Англия не като в Испания, всички играчи са атлети, много добри. Съблекалните също са по-малко, а нашата дори е дървена. Ако търсех пари или определен град, то щях да остана у дома, защото там имах всичко. За мен обаче е важно да имам възможността да играя всеки мач, а през изминалата година не беше така".

Нападателят коментира и наставника си Антонио Конте: "Знам, че ще играя, ако тренирам усилено и давам всичко от себе си. При Конте трябва да се възползвам от свободните пространства, които се откриват пред мен. Трябва да се движа изключително много, за да създавам положения"."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички