Мората: Ако Реал поиска Азар, то той дори няма да се замисли


Мората: Ако Реал поиска Азар, то той дори няма да се замисли
Снимка: Getty Images/Guliver

1350 0

Звездата на Челси Еден Азар отново влезе в заглавията, след като не потвърди, че ще остане при лондончани и за пореден заяви, че мечтата му е да играе в Реал Мадрид. Според испанските издания "белия балет" ще се активизира на пазара през зимата и ще привлезе белгийския национал. 

Неговият съотборник в Челси и бивш нападател на Реал Мадрид - Алваро Мората, също коментира потенциалния трансфер. "Щом той се е изказал толкова ясно, значи такъв е случаят. Трябва обаче да отбележим, че в случая не е толкова той да иска да напусне Челси, а Реал да направи опит за привличането му", сподели испанецът. 

"Той има добра връзка с клуба, щастлив и не иска на всяка цена да напусне. Ако от Реал обаче го поискат, то той няма да се замисли", допълни още Мората, който обясни, че често си говори с Азар на тази тема. 

Името на Азар бе спрягано още през лятото за трансфер в "белия балет". В крайна сметка обаче той остана в Челси, но към този момент отказва да преподпише договора си, тъй като все още не е наясно какво иска. Какво каза самият Азар само преди няколко дни може да прочетете в този материал. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички