Момчето, което се нареди до шампионите на Ливърпул, за да вдигне трофея (ВИДЕО)


Момчето, което се нареди до шампионите на Ливърпул, за да вдигне трофея (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6337 0

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер покани 11-годишно момче да вдигне Купата на Лигата в неделя вечер, а сега младото момче проговори за първи път след специалния момент.

Докато камерите на Sky Sports се насочваха към "червените", които вдигат деветата си Купа на Лигата след победата над Челси на "Уембли", непознато лице изненадващо получи трофея и го вдигна над главата си.

Момче на име Бо Браун се измъкна от баща си Терънс и по-големия си брат, за да разгледа по-отблизо Юрген Клоп и новия трофей на Ливърпул.

„Понеже очото ми е ударено, Алисон го забеляза и ме попита от какво ми е“, каза Бо пред Express Sport. „Така разговарях с него. Просто казах: „Играех ме на топка, когато ударих главата на друго дете вместо топката!“

„Тогава той ме вдигна и ме взе с отбора, просто се почувствах като футболист, ако трябва да бъда честен. Юрген също ме попита за окото, а Върджил ван Дайк и Мохамед Салах ми се смееха. Тогава всички ми стиснаха ръката.“

Бо играе за училищния отбор на Ливърпул, така че не е изключено след време той да играе и за мъжкия отбор. „Исках да хвана трофея и знаех, че ще го хвана. Беше ужасно тежък! Имах чувството, че вдигам тежести", добави момчето.

Ливърпул победи Челси след 11-10 при дузпите. Мърсисайдци продължиха добрата си форма в сряда вечер, като победиха Норич с 2:1 в петия кръг на ФА Къп, а Юрген Клоп се прехласна по един играч на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички