"Може да дойде веднага в моя отбор": Дясната ръка на Клоп за безценен играч на Ливърпул


"Може да дойде веднага в моя отбор": Дясната ръка на Клоп за безценен играч на Ливърпул
Снимка: Getty Images

8762 0

Един от най-важните хора за Юрген Клоп в Ливърпул безспорно бе "дясната му ръка" в треньорския щаб - Пеп Линдерс. Неслучайно и сериозна част от привържениците на мърсисайдци се надяваха именно Линдерс да поеме отбора след раздялата с Клоп.

Нидерландецът обаче стана старши треньор на РБ Залцбург, а друг негов сънародник пое Ливърпул - Арне Слот. Линдерс бе с основна заслуга за някои младоци да пробият в първия отбор на мърсисайдци - Къртис Джоунс, Джарел Куанса, Конър Брадли.

Последният бе отдаван под наем в Болтън миналата година, но това изглежда невъзможно да се случи отново. Той показа, че е прекрасна опция и че заслужава да попада дори в стартовия състав на английския колос, въпреки че е едва на 20 години.

Пеп Линдерс с удоволствие би взел Конър Брадли в РБ Залцбург

Конър Брадли е важен за Ливърпул

Все пак Пеп Линдерс даде ясно да се разбере, че би го прибрал в РБ Залцбург веднага. Разбира се, едва ли самият той си вярва, че подобна развръзка е възможна. Нидерландецът допълни, че е набелязал много играчи, но и че няма достатъчни пари.

"Наистина вярвах в Конър Брадли, а и в Джарел Куанса, в Куивин Келъхър, в Харви Елиът, в Къртис Джоунс. Имаме си нов десен краен защитник, няма нужда да купуваме повече. Но Конър може да дойде в Залцбург веднага, между другото. Набелязал съм много играчи, но нямам пари" - сподели Линдерс за Youtube канала Redmen TV.

Колкото до това, което предстои в бившия му клуб - вижте разказ от първо лице за това колко строг е новият мениджър на Ливърпул Арне Слот: Какво прави при сбъркан пас на тренировка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички