Младок от Фейенорд потвърди, че отива в Манчестър Юнайтед


Младок от Фейенорд потвърди, че отива в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1346 0

Левият бек на Фейенорд Тирел Маласия говори открито за желанието си да заиграе в Манчестър Юнайтед. 22-годишният нидерландец вече е на Острова, където преминава медицински прегледи и до броени часове трансферът му трябва да бъде потвърден официално от "червените дяволи"!

Говорейки пред "De Telegraaf", младокът призна, че мечтата му да играе за английския гранд е напът да се превърне в реалност: "Това е един от най-големите клубове в света, който разполага с фантастичен стадион и богата история. Винаги съм следял Манчестър Юнайтед, най-вече защото Робин ван Перси играеше там".

Маласия се върна и назад във времето: "С юношите на Фейенорд сме играли турнир в Манчестър и тогава си казах: "Един ден ще завърна тук". Ето как мечтата ми е напът да стане реалност".

"Чувствам се горд, но също и много благодарен за тази възможност. Наясно съм, че ще трябва да тренирам още по-здраво и това е само началото. Трябва да ставам все по-добър с всеки изминал ден и да показвам, че мога да играя на най-високо ниво. През цялата си кариера съм работил здраво и това е наградата за усилията ми - за мен и за всеки, който е вярвал в мен и ме е подкрепял", каза още Тирел Маласия.

Вижте още: Кристиано Роналдо е забелязан на тренировъчна база, вместо с Юнайтед (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички